Pozorovanie ženského poprsia predĺži mužovi život až o päť rokov

Nemeckí vedci opäť dokázali, že výskum môže byť aj zábavný. Pozorovali totižto vplyv "očumovania" ženských pŕs na pánske pohlavie. Vraj to skutočne funguje, zazeranie môže predĺžiť život čumila o štyri až päť rokov.

Doktorka Karen Weatherbyová zaoberajúca sa gerontológiou (obor skúmajúci problémy starnutia organizmov a rôznych chorôb) zistila, že zazeranie mužov na dámske poprsie má na zdravotný stav rovnaký vplyv ako veľmi intenzívne cvičenie.

Muž pozoruje ženské prsia

Stačí pozorovať ženu 10 minút a pozorovateľ spáli rovnaké množstvo kalórií ako 30 minútový pohyb. Niet sa čomu čudovať, že muži majú s chudnutím oveľa menej starostí.

Vplyv na zdravie

Výskum bol uskutočnený v troch nemocniciach vo Frankfurte a zúčastnilo sa ho 200 mužov po obdobie piatich rokov. Polovička z pánov dostala inštrukcie, aby denne sledovali ženské prsia. Druhá skupina mala toto potešenie postrádať.

Výskum preukázal, že muži, ktorý sledovali ženské vnady majú nižší krvný tlak, miernejší pulz a menší výskyt srdečnej ischemickej choroby. Za tieto pozitívne reakcie organizmu môže predovšetkým zvýšená sexuálna túžba, vďaka ktorej sa telo lepšie prekrví. Podľa výskumníkov tak niekoľko minút pozorovania denne, zmenšuje riziko mozgovej mŕtvice a infarktu až o polovicu. Celkovo sa tak predĺži život muža až o 4 alebo 5 rokov. Mužom starším ako 40 rokov sa teda preventívne odporúča hľadieť na ženské prsia aspoň desať minút denne.

Zdroj: Barbora Vaníčková, novinky.cz

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

Kontaktné informácie

Akékoľvek otázky, nápady či názory môžete adresovať na e-mail: spodnabielizen@gmail.com.

Ak nájdete na webe nejakú gramatickú, prípadne inú chybu, budeme veľmi vďační, ak nás o nej budete informovať.

Záverom...

Ženské prsia patria k najcitlivejším častiam tela, preto by mala byť správna podprsenka predovšetkým pohodlná a žena by sa v nej mala cítiť dobre. Snáď vám k správnemu výberu aspoň trochu pomôžeme. Ďakujeme za návštevu :)
Copyright © 2009 Blogger Template Dizajn vytvoril Bie Blogger Template Vektor vytvoril DaPino