Talianska spodná bielizeň

spodná bielizeň Leilieve - podprsenkaVýraznou črtou talianov je ich nesmierny temperament. Sršia ním všade vo svete a okúzľujú ženy, i mužov. Svoje temperamentné správanie prenášajú aj do svojich výtvorov a kreácií, ktoré nadobúdajú nezameniteľnú podobu.

Známi sú svojou kuchyňou, luxusnými autami, kozmetikou a svetoznámymi módnymi značkami ako Dolce & Gabbana, Armani, Gucci, či Versace. Okrem kabeliek, tričiek či luxusných šiat sa stále do väčšej pozornosti dostáva talianska spodná bielizeň.

Medzi najžiadanejšie značky dámskeho spodného prádla patria Lormar, Sielei a Leilieve. Muži obľubujú najmä spodnú bielizeň Pierre Cardin. Prádlo z apeninského polostrova je charakteristické svojou krásou a zvodnosťou. Pohľad na ženu v luxusnej bielizni nenechá žiadneho muža chladným. Aj preto je prádlo nabité talianskym temperamentom stále populárnejšie.

Na Slovensku nenájdete mnoho predajcov špecializovaných na luxusnú spodnú bielizeň talianskej kvality. Najväčší výber ponúka e-shop Tommey. Nájdete v ňom nielen kvalitné podprsenky a nohavičky, ale taktiež zvodné podväzkové pásy, či venčeky.

Ak chcete byť zvodná, sexi a pritom sa chcete cítiť pohodlne, skúste talianske spodné prádlo, ktoré sa teší stále väčšej obľube.

1 komentárov:

Zuzka povedal(a)...

Manžel mi kúpil podprsenku od Lormaru a urobil veľmi dobre, je veľmi príjemná.

Zverejnenie komentára

 

Kontaktné informácie

Akékoľvek otázky, nápady či názory môžete adresovať na e-mail: spodnabielizen@gmail.com.

Ak nájdete na webe nejakú gramatickú, prípadne inú chybu, budeme veľmi vďační, ak nás o nej budete informovať.

Záverom...

Ženské prsia patria k najcitlivejším častiam tela, preto by mala byť správna podprsenka predovšetkým pohodlná a žena by sa v nej mala cítiť dobre. Snáď vám k správnemu výberu aspoň trochu pomôžeme. Ďakujeme za návštevu :)
Copyright © 2009 Blogger Template Dizajn vytvoril Bie Blogger Template Vektor vytvoril DaPino