Veľké prsia a život s nimi

veľké prsia
Prsia sú znakom, ktorý neodmysliteľne patrí ku každej žene. Poznám mnoho dievčat, mladých i starších žien, ktoré neustále riešia otázky svojho poprsia. Jedny nariekajú, že majú prsia takmer "neviditeľné" a ďalšie sa márne snažia maskovať svoje veľké vnady. A práve tento článok je určený pre majiteľky s veľkými prsiami.

Mala som niekoľko, ktoré si sťažovali na svoje veľké prsia, čo som ako nositeľka malého objemu hrudníka nechápala. Ako niekto môže byť nespokojný s takým úžasným znakom ženskosti? Každý muž sa nakláňa, len aby sa mohol pozrieť do výstrihu. Prečo sú teda tieto ženy nespokojné?

Dôvodov je niekoľko. Napríklad nespokojnosť s estetickou svojho tela. Malé ani veľké poprsie sa neobjavujú na titulných stránkach rôznych časopisov. Ale to vôbec neznamená, že také prsia nie sú krásne, i keď túto myšlienku má v sebe mnoho žien.

Spomínam si na svoji bývalú spolužiačku, ktorá nám zábavne ponúkala kúsok zo svojho poprsia. Pri týchto scénkach si sťažovala na náročnosť hľadania vhodného, pekného a najmä pohodlného spodného prádla. Sťažovala si aj na bolesť pozadia a na telocviku si prsia pridŕžala rukami, aby pri behaní neprišla o zuby.

veľké prsiaMajiteľky veľkých pŕs môžu mať naozaj bolesti a aj problémy s hrbením. Veľa žien uvažuje o chirurgickej úprave, aby sa vyhli týmto problémom. Každá žena by mala zvážiť podstúpenie takémuto zákroku. Taktiež je nevyhnutné v prípade záujmu o operáciu vyhľadať odborníkov na danú problematiku.

Tak veľmi si želáme byť krásne a primerane príťažlivé. Jestvuje však aj primeranosť a dokonalosť? Keď si spomeniem na svoje "obdarované" spolužiačky, vidím usmievavé a krásne ženy, plné elánu. Krása a zmyselnosť je v každej z nás. Na veľkosti poprsia nezáleží, ale záleží na tom, aké sme. Veď každá z nás je jedinečný originál.

Zdroj: topzine.cz

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

Kontaktné informácie

Akékoľvek otázky, nápady či názory môžete adresovať na e-mail: spodnabielizen@gmail.com.

Ak nájdete na webe nejakú gramatickú, prípadne inú chybu, budeme veľmi vďační, ak nás o nej budete informovať.

Záverom...

Ženské prsia patria k najcitlivejším častiam tela, preto by mala byť správna podprsenka predovšetkým pohodlná a žena by sa v nej mala cítiť dobre. Snáď vám k správnemu výberu aspoň trochu pomôžeme. Ďakujeme za návštevu :)
Copyright © 2009 Blogger Template Dizajn vytvoril Bie Blogger Template Vektor vytvoril DaPino