Liz Hurley sa riadi módnymi trendami, nenosí podprsenku

Modelka a herečka Liz Hurley sa zahalila od hlavy až k pätám do indického sári, ale aj tak nechala na očiach to, čo malo zostať ukryté. Buď sa herečka inšpirovala modelmi F. Montesinose, ktorý v Madride ukázal, že podprsenky sú out, alebo sa jej podarilo zažiť trápnu chvíľku.

L. Hurley sa vo svojich 34 rokoch môže pochváliť pevným poprsím, ako ukázala na charitatívnej akcii v Londýne. Mala priesvitné sárí modrej farby, ktoré v záblesku fotoaparátu odhalilo aj to, čo si pravdepodobne herečka neželala.
 

Keď si Liz uvedomila, ako ju blesky z fotoaparátov odhaľujú, prestala pózovať a spolu so svojim manželom sa ponáhľala rýchlo preč od všetkých objektívov. Do ľavej ruky si ešte pre istotu zobrala veľký program, ktorý si pritláčala k hrudi, až kým nevošla do sálu.

Aj keď L. Hurley nakoniec možno ľutovala, že si na akciu neobliekla podprsenku, návrhára Montesinoseho by určite potešila. Jej štýl sa podobal návrhom priesvitných topov na nahých telách, ktoré predviedol tento týždeň na prehliadke v Madride.

"Vízia, kreácia, inovácia" - to je moje primárne poslanie. "Chcem rozvíjať trendy a vytvárať nové umelecké smery". Vraví o svojej práci návrhár, ktorý sa už vo svete módy pohybuje niekoľko desaťročí a ktorý pravdepodobne inšpiroval práve Liz Hurley.
 
Zdroj: idnes.cz

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

Kontaktné informácie

Akékoľvek otázky, nápady či názory môžete adresovať na e-mail: spodnabielizen@gmail.com.

Ak nájdete na webe nejakú gramatickú, prípadne inú chybu, budeme veľmi vďační, ak nás o nej budete informovať.

Záverom...

Ženské prsia patria k najcitlivejším častiam tela, preto by mala byť správna podprsenka predovšetkým pohodlná a žena by sa v nej mala cítiť dobre. Snáď vám k správnemu výberu aspoň trochu pomôžeme. Ďakujeme za návštevu :)
Copyright © 2009 Blogger Template Dizajn vytvoril Bie Blogger Template Vektor vytvoril DaPino