Luxusná podprsenka obložená diamantami

Spodná bielizeň určite nie je výsadou len tých bohatších, ale aj tak, rovnako ako v iných oblastiach, tak aj tu platí, že bohatší si môžu viac dovoliť investovať do značkovej, kvalitnejšej a na pohľad príjemnejšej podprsenky. No do akých výšin by mala prípadná investícia stúpať? Boli by ste napríklad ochotní darovať sebe, resp. svojej priateľke podprsenku, ktorá sa predáva za neuveriteľných 5 miliónov dolárov?

diamantová podprsenka

Takýto kus spodnej bielizne naozaj existuje! A ako sa z "obyčajnej" podprsenky vytvoril výrobok za takú obrovskú sumu? Povráva sa, že diamanty sú tým najlepším priateľom žien. Týmto sa inšpirovali taktiež výrobcovia tohto neuveriteľného kúsku a na skrášľovaní podprsenky určite nešetrili.

Ak by ste náhodou mali záujem , táto podprsenka nesie názov "Victoria Secret’s Black Diamond Fantasy Miracle Bra". Patrí k sérii Miracle Bra a rovnako ako ďalšie typy týchto podprseniek je dizajnovaná tak, aby si ju vychutnali najmä ženy, ktoré holdujú veľkým výstrihom. Nebolo podcenené ani pohodlie, na ktoré sa určite nebude žiadna vlastníčka podprsenky sťažovať.

Podprsenka pozostáva z takmer 4000 diamantov a určite táto podprsenka nie je vhodná na každodenné nosenie do práce.

Zdroj: extrakrasa.cz

1 komentárov:

Tynka_125 on 23. augusta 2021 o 20:18 povedal(a)...

Ja by som takú podprsenku snáď ani nechcela. Rovnako nie je vidieť, tak prečo za ňu míňať zbytočne veľa peňazí. Ja pozerám hlavne na to, aby mala podprsenka dobrý strih, sedela mi a nestála zbytočne veľa peňazí. Ideálne je biela alebo svetlá farba, aby som ju mohla nosiť aj pod svetlá tričká.

Zverejnenie komentára

 

Kontaktné informácie

Akékoľvek otázky, nápady či názory môžete adresovať na e-mail: spodnabielizen@gmail.com.

Ak nájdete na webe nejakú gramatickú, prípadne inú chybu, budeme veľmi vďační, ak nás o nej budete informovať.

Záverom...

Ženské prsia patria k najcitlivejším častiam tela, preto by mala byť správna podprsenka predovšetkým pohodlná a žena by sa v nej mala cítiť dobre. Snáď vám k správnemu výberu aspoň trochu pomôžeme. Ďakujeme za návštevu :)
Copyright © 2009 Blogger Template Dizajn vytvoril Bie Blogger Template Vektor vytvoril DaPino